PARKKUUN ELOJUHLA 29.9.2007
clipart

- Raakateksti ja kuvat © Anita Leppälahti 2007, toimitustyö © UJ 2007-
 

Kekkerit alkoivat Parkkuun Seuratalolla Mikon päivänä lauantaina 29.9.2007 klo 19.00 nauttimalla uunissa kypsennettyä possua salaattien kera, palanpainikkeeksi oli Riihivillen tekemää kotikaljaa ja raikasta lähdevettä. Elojuhlan perinteisiin kuuluu myös perinnejuoma eli sahti. Väkeä oli syyskuisena lauantaina kokoontunut Seuratalolle noin 80 henkeä. Mikä mukavinta, väki oli tullut koko perheen voimalla, pienimmät juhlijat tuotiin rattailla.

Ilta jatkui Mannerin perheen, Seijan ja Eskon soittaessa ja Juhan laulaessa. Reipas ekaluokkalainen Emmi Sarvijärvi oli saanut luottotehtävän myydä arpoja ja onnistui siinä työssä todella hyvin.

Parkkuun vuoden liikkuja arvottiin kaikkien Jakaman reitin vuoden aikana kiertäneiden ja vihkoon nimensä laittaneiden kesken. Näin vuoden 2007 parkkuulaiseksi liikkujaksi saatiin Seppo Tuominen. Hän sai kuntoilupalkinnoksi askelmittarin, jolla voi mitata myös kilometrit ja käytetyt kalorit.

Perinteinen ohjelmanumero on myös killingin heitto vodkapulloa kohti. Kisassa syntyi varsinaista kilpailuhenkeä - yhdessä kuvassa Ulla Moision tyylinäyte. Kisan voitti Seija Manner, joka sai lantin pysymään lähimpänä pulloa. Ilta jatkui tanssien ja seurustellen ja hauskaa oli!Tulosta Sulje kehys  colorscale

Sijainti: Parkkuu paikaltaan, Tiedotteita