Tervetuloa Virtain jousiampujien kotisivulle!

Seuramme harjoituspaikkoina toimii talviaikana Virtain liikuntahalli, osoite Rantatie 6. Liikuntahallin alakerran juoksusuoralle olemme saaneet rakennettua oivan harjoitusradan. Siellä harjoitellaan vasta-alkajien kanssa, tehdään välinesäätöjä, nuolitestausta, ja ennen kaikkea harjoitellaan 18 metrin matkalla, myös matkat jopa 50 metriin saakka onnistuvat. Olemme myös tehneet mahdolliseksi liikkuvan maalin harjoittelun kyseisessä paikassa.

Jäähallin vieressä on seuran omistuksessa oleva "kontti" jossa säilytetään ylimääräisiä taustoja sekä kontin ulkoseinällä on pysyvä ammuntapaikka jopa 70 metrin harjoittelua varten.

Seuran käytössä on myös maastoammuntarata joka sijaitsee Mänttä-Vilppulassa Ylä-kolkin tien varressa. Paikka on vanha soramonttu, joka on jo osittain metsittynyt joten siellä oleva puusto varjostaa montun reunoilla olevia taustoja. Täältä löytyy tarpeeksi haasteita kaikille matkoille, on siellä ammuttu jopa 105 metrin matkalta.


Seuran harjoitusajat ovat torstaina 17-21, ja sunnuntaina 14-18. Poikkeuksena liikuntahallin kiinnioloajat.

Annamme mielellämme opastusta vasta-alkajille ja kokeilijoille. Yhteydenotot tarvittaessa sähköpostilla osoitteeseen jousiampujat@phpoint.fi.