Ranta-Mattila
vuokrattavana ympärivuotiseen käyttöön

[ Lepojarven mokit ] [ Mokinvuokraus ] [ Emolehmat ] [ Linkit ]


Lepojarvi ja Ranta-Mattila
Mökkien välinen etäisyys 8 km.


pohjakuva
olohuone
keittiö


Lomamökkimme Ranta-Mattila sijaitsee Kuorevedellä, joka on nykyisin osa Jämsän kaupunkia. Lähimmät keskukset Jämsä ja Mänttän kaupunki (molempiin 18 km). Mökki on hyvin varustettu. Mökki sijaitsee Palsinajärven rannalla, pienessä Palsinan maalaiskylässä peltoaukean reunassa. Mökin takaa nousee pieni kallio tiellepäin, joten piha ei näy tielle ja on hyvin rauhallinen. Pellot ovat meillä viljelyksessä, ja niillä viljellään heinää ja viljaa.


Mökissä on 2 makuuhuonetta, toisessa 2 vuodetta, toisessa parivuode sekä lastensänky n. 150 cm ja pinnasänky, tilavassa olohuoneessa on yksi vuode. Hyvin majoittumaan mahtuu 5 aikuista ja kaksi pientä lasta. Keittiö, sauna (puulämmitteinen),pesuhuone, jossa suihku ja sisäwc, kuuluvat varusteisiin.Lämmin/kylmävesi tulee ja menee. Mökissä on sähkölämmitys sekä myös mahdollisuus lämmittää puilla. Olohuoneessa avotakka. Oma kaivo.


Keittiön varusteisiin kuuluu 4-levyinen liesi, uuni, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiasto n. 8:lle. Keittiössä myös toimiva puuhella Mökissä on TV ja radio.


Mökkiin kuuluu lisäksi n. 100 m päässä oleva erillinen ranta-sauna ja pieni saunakamari. Ranta on matala ja sopii hyvin lapsille. Vene käytössä. Keväisin järvellä on usein joutsenia ja kurkia.


Maatilallemme n. 1 km
Haluan lisätietoja sähköpostitse
Merja ja Sakari Keskinen
Puhelin 03-4786349 tai 050-5899454