Minna Wirzenius- Karjalainen


Hevostaidetta      ja      Hevoshierontaa


       
Tmi Onnellinen Hevonen
 

 
Minna Wirzenius-Karjalainen
p. 040-576 3606
   
minna.w.karjalainen(a)gmail.com
   
Poikeluksentie 1449
34330 Poikelus (Ylöjärvi)

Piirtämistä olen harrastanut niin kauan kuin muistan ja alkuinnostusta taiteeseen antoi myös koristetaiteilijana itsensä elättänyt mummi ja arkkitehtinä aikanaan toiminut ukki.


Hevoset ovat aina olleet rakkain aiheeni, mutta erilaisilla taidekursseilla ja varsinkin Pirkkalan taidekoulussa tuli perehdyttyä myös muihin aiheisiin maalauksen ja piirtämisen kohteina. Olen käynyt myös Kuopion koti- ja taideteollisuusoppilaitoksen suunnittelupainotteisen ompelulinjan ja suunnitellut joitain vaatemalleja sivutöinäni


Saunan jälkeen, öljy 54*64cm

Nuori nainen, öljy 41*56cm

Tekniikat

Eläinten muotokuvissa käytän mieluiten kuivapastelliliituja tai lyijykynää. Akryylivärit ovat eniten käytössä kun maalaan ja joskus tulee käytettyä myös öljyvärejä sekä öljypastelleja. Sekatekniikat, varsinkin pastelli yhdistettynä akryylimaalaukseen, tuntuvat myös mukavilta.


Hevosia elämäni varrelta, pastelli maalatulle pohjalle 78*84cm

Tammalauma, akryyli 54*72cm

         

Tilauksesta olen tehnyt muitakin kuin muotokuvamaalauksia. Kuvan suunnittelen aina asiakkaan toivomusten mukaan. Tampereen Ratsastusseuralle olen mm. tehnyt historiallisen ajankuvan entisajan maastoratsastuksesta öljyvärimaalauksena.

Kouluradalle, akryyli kankaalle 88*116cm